Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferguson: 'Moramo paziti da ne prođemo kao Lyon'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
- Roma je sjajna momčad. Odlično su uigrani i svjestan sam da nas očekuje težak posao, istaknuo je menadžer Manchester Uniteda, Alex Ferguson uoči sutrašnjeg uzvratnog susreta četvrtfinala Lige prvaka.

Manchester United je u Rimu izgubio 1:2 nakon što je od 34. minute igrao bez isključenog Paula Scholesa. Rimljani su prema engleskim vratima uputili 22 udarca i Ferguson može biti sretan što će na Old Traffordu loviti samo pogodak zaostatka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester United ili Milan Slika nije dostupna Osamnaest navijača Manchester Uniteda završilo u bolnici

- Vidjeli ste što je Roma načinila Lyonu u Francuskoj. Moramo detaljno analizirati tu utakmicu jer će Roma tako igrati i protiv nas, dodao je Ferguson koji se nada kako će "Crveni vragovi" izboriti prvo polufinale Lige prvaka u zadnjih pet godina.

- Imamo kvalitetu i snagu za plasman među četiri najbolje momčadi, dodao je Škot, koji u uzvratu ne može računati na suspendiranog Scholesa, te ozlijeđene Nemanju Vidića, Garya Nevillea i Mikaela Silvestrea.

Roma na "Otok" putuje bez većih briga oko sastava. Uoči jedne od najvažnijih utakmica u karijeri Luciano Spalletti može računati na sve ključne igrače izuzev suspendiranog Simonea Perrote, ali se u momčad vraća David Pizarro.

- Spremni smo. Dolazimo u Manchester odigrati hrabru utakmicu i pokušati izboriti polufinale, kazao je Spalletti, koji je u zadnjem ligaškom ogledu odmorio Francesca Tottia, Daniele De Rossia, Rodriga Taddeia, Mancinia i Cristiana Chivua.

ManU je na Old Traffordu izgubio tek jednom u zadnjih 28 utakmica u Ligi prvaka, a ove sezone je upisao četiri pobjede i isto toliko domaćih nastupa. Roma je osam puta gostovala u Engleskoj i upisala je jednu pobjedu, tri neodlučena ishoda i četiri poraza.

Vjerojatni sastavi:

Manchester United: Van der Sar - Brown, Ferdinand, O'Shea, Heinze -
Cristiano Ronaldo, Carrick, Fletcher, Giggs - Rooney, Saha

Roma: Doni - Cassetti, Mexes, Chivu, Panucci - De Rossi, Pizarro -
Wilhelmsson, Taddei, Mancini - Totti.

Sudac: Lubos Michel (Slovačka)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene