Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferguson kaznio Ronalda zbog SMS-ova tijekom treninga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda, Alex Ferguson kaznio je Portugalca Cristiana Ronalda sa 10.760 eura zbog upotrebe mobitela za vrijeme treninga.

Portugalski reprezentativac je tijekom treninga četiri puta slao poruke sa svog mobitela nakon čega ga je sir Alex kaznio. U pravilniku "Crvenih vragova" jasno stoji da se svako slanje SMS poruka, odnosno telefoniranje, tijekom treninga kažnjava s po 2.000 funta. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ferguson: Čelnici Reala su bez morala Slika nije dostupna Pele: C. Ronaldo još nije najbolji na svijetu

Kako je Ronaldo četiri puta uzimao mobitel u ruke, Ferguson je ovu kaznu pomnožio s četiri. Portugalac je kažnjen nekoliko dana nakon što je potpisao novi ugovor za ManU koji mu osigurava 190.000 eura tjedne plaće.

"Igrači poštuju Fergusona i pridržavaju se pravila ponašanja. No, s vremena na vrijeme netko prošverca mobitel na trening," otkrio je izvor u klubu koji je želio ostati anoniman, te dodao: "Ferguson je posebice alergičan na mobitele i zbog toga oni moraju biti zaključani u svlačionici." 

Prošle sezone Manchesterov trening kamp u Carringtonu je opremljen najnovijim sustavom za komunikaciju, te novim razglasom, pa u slučaju hitnih poziva igrače pozivaju preko razglasa.

Ferguson je ove sezone zabranio igračima mobitele i tijekom vožnje autobusom na utakmice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene