Obavijesti Video Pretražite Navigacija

C. Ronaldo potpisao novi ugovor s Manchesterom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cristiano Ronaldo stavio je točku na i svim glasinama oko svog odlaska s Old Trafforda. Jutros je potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom kojim se klubu obvezao do 2012.

Iako su ga Barcelona i Real Madrid 'ganjali' mjesecima, Manchester je shvatio rizik i Portugalcu ponudio 'svemirsku' plaću. O kojem se točno iznosu radi za sada je tajna. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ferguson: ''Ako Ronaldo ode, i ja odlazim!'' Slika nije dostupna C. Ronaldo odbija pregovore s Manchesterom

"To je fantastična vijest koja potvrđuje da je Ronaldo ovdje zadovoljan i da je u pravom klubu. On ima izvanredan odnos s igračima, osobljem i navijačima", rekao je Sir Alex Ferguson.

"I meni je drago. Pričao sam s Sir Alexom i Davidom Gillom o svojoj budućnosti i svi su znali da želim ostati. Zadovoljan sam ovdje i želim osvajati trofeje, Nadanm se da će to biti već ove sezone", rekao je 22-godišnji Ronaldo. 

Ronaldo je za Manchester zabio 18 pogodaka ove sezone i jedan je od favorita za naslov Engleskog igrača godine. 

"To je prekrasna novost za Cristiana i za navijače. Osigurati ga za idućih 5 godina je izvrsna vijest za sve. Usudio bih se raći da je najbolji na svijetu. U njegovim godinama i poziciji biti tako postojan je nešto izvanredno", rekao je veteran Uniteda Ryan Giggs. 

Portugalac je u Manchester stigao u kolovozu 2003. iz lisabonskog Sportinga za 18 milijuna eura. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene