Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u Škotskoj počelo je ljutnjom izbornika na Savez. Naime, Biliću su se na prvom treningu pojavila samo šesorica igrača, a ostali su tek bili stigli u Glasgow ili se uopće nisu pojavili.


Ćorluka, Modrić, Vukojević, Petrić, Šimunić i Knežević morali su odraditi snimanje spota za sponzora. No, zbog kašnjenja redovitne avionske linije nisu stigli do obećanog vremena.

Vezani članci Stara repka (Foto: Igor Kralj/PIXSELL/FaceApp) - 5 Vatreni su ostarjeli pred našim očima, ali bitno da su im frizure postojane Marta Fernandes (Foto: Instagram) Žene slavnih nogometaša pokazale svoje čari na golišavim fotkama s jahte kojom plove Jadranom

 Bilić je bijesno izjavio: "Potpisat ću bianco ugovor s HNS-om, ali ću inzistirati na logistici. Gospoda ne bi trebala od nas očekivati prave rezultate uz ovakvu organizaciju. Nisam došao u Glasgow po dres Celtica za svog malog, nego igrati pripremnu utakmicu za EP. 

Tajnik Srebrić pravdao se višom silom, tj. kašnjenjem aviona, a izjavio je i kako su htjeli iznajmiti privatni zrakopolov no nisu stigli. Sve u svemu, ne baš dobra priča za ionako napete odnose između izbornika i Saveza.