Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilića naljutio Savez

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u Škotskoj počelo je ljutnjom izbornika na Savez. Naime, Biliću su se na prvom treningu pojavila samo šesorica igrača, a ostali su tek bili stigli u Glasgow ili se uopće nisu pojavili.

Ćorluka, Modrić, Vukojević, Petrić, Šimunić i Knežević morali su odraditi snimanje spota za sponzora. No, zbog kašnjenja redovitne avionske linije nisu stigli do obećanog vremena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRAVO, VATRENI! Vatrenima čestitali Milanović, Plenković, Jandroković, Tomašević... "Dočekajmo ih sutra u Zagrebu ponosno i srčano" Ivica Olić pomoći možete i vi Sportaši još jednom pokazali veliko srce! Pomažu teško bolesnom sinu legendarnog igrača Marsonije: "Najvažnije je Elinovo zdravlje"

 Bilić je bijesno izjavio: "Potpisat ću bianco ugovor s HNS-om, ali ću inzistirati na logistici. Gospoda ne bi trebala od nas očekivati prave rezultate uz ovakvu organizaciju. Nisam došao u Glasgow po dres Celtica za svog malog, nego igrati pripremnu utakmicu za EP. 

Tajnik Srebrić pravdao se višom silom, tj. kašnjenjem aviona, a izjavio je i kako su htjeli iznajmiti privatni zrakopolov no nisu stigli. Sve u svemu, ne baš dobra priča za ionako napete odnose između izbornika i Saveza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene