Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić ipak ostaje izbornik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je zbog posljednjih novinskih napisa o privatnom životu najavio kako razmišlja o ostavci, Slaven Bilić ipak će ostati za kormilom hrvatske nogometne reprezentacije.

Izbornik vatrenih se nalazi u Berlinu na seminaru Europske nogometne federacije (UEFA) zajedno s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatkom Markovićem i šefom svih mladih uzrasta Martinom Novoselcom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EURO: Bilić će sastav objaviti u četvrtak Slika nije dostupna Niko Kranjčar: 'Bio sam pod pritiskom dok mi je otac bio izbornik'

Bilić je iz Berlina na svoj 38. rođendan poručio kako će i dalje voditi hrvatsku vrstu i nije dvojbeno hoće li 7. i 11. listopada biti na klupi reprezentacije u susretima protiv Andore i Engleske. 

Da Bilić ostaje na klupi "kockastih" potvrdio je i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji je naglasio kako Savez čvrsto stoji iza bivše zvijezde Hajduka, Karlsruhea, West Hama, Evertona i "Vatrenih". 

Nakon odličnog nastupa u Moskvi protiv Rusije i osvojenog boda, Bilić je najavio kako razmišlja o ostavci razočaran pisanjem pojedinih listova koji su objavili kako je u vezi s jednom poznatom novinarkom. 

"O meni se proteklih dana počelo pisati svašta i to me boli. Otišlo se predaleko, ispod svake razine. Povezuju me s curom s kojom u životu kavu nisam popio," ljutio se Bilić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene