Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Adriano napao kamermana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posrnula brazilska nogometna zvijezda Adriano, koji na posudbi u Sao Paulu pokušava oživiti karijeru, ponovo je zapao u probleme. Bivši brazilski reprezentativac fizički je napao kamermana koji ga je snimao dok je odlazio s treninga.

Adriano je prvo zakasnio na trening pola sata, a potom ga je i ranije napustio. Izlazeći iz trening kampa nervozno je nasrnuo na jednog od kamermana.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

"Istražit ćemo cijeli slučaj, a ako se Adriano ponašao nedolično biti će kažnjen," kazao je generalni menadžer Sao Paula, Marco Aurelio Cunha.

Napadača milanskog Intera na posudbi u domovini očekuje i kazna jer je prekršio pravila odijevanja kada je na povratku iz Kolumbije s utakmice Copa Libertadores nosio običnu majicu umjesto klupskog odijela kojeg su nosili ostali igrači.

"Dobio sam dozvolu čelnika kluba i zbog toga nisam nosio odijelo," pravdao se Adriano, do prije nekoliko godina jedan od najboljih svjetskih napadača. Međutim, 18 mjeseci prepunih alkohola, noćnih provoda i ozljeda razlog su zbog kojih je ispao iz reprezentacije Brazila i ostao bez mjesta u momčadi Intera. Po povratku u domovinu najavio je povratak sportskom životu, no samo 24 sata kasnije fotografiran je s alkoholnim pićem ne jednom rock koncertu. Potom je u kasnim noćnim satima skrivio prometnu nesreću, a sada je napao i kamermana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene