Lavinu smijeha izazvao je plakat HDZ-a koji je osvanuo u Zagrebu, s vrlo očiglednom pravopisnom pogreškom.


Njihova poruka "sad je bitno znanje, a ne demagogija" osvanula je pogrešno zalijepljena - i napisano zajedno "nedemagogija". Iz stranke kažu kako je riječ o pogrešci na jednom plakatu, koja se dogodila tijekom lijepljenja samog plakata - što je posao koji nije radio nitko iz stranke nego posebna agencija koju su angažirali.

Vezani članci Ranko Ostojić Ranko Ostojić pozvao sve koji nisu glasovali za HDZ da ga podrže i poručio: ''Oni koji su očekivali debakl SDP-a, prevarili su se'' Vice Mihanović Mihanović o Puljkovu zamjeniku: "Ivoševiću nije mjesto u zgradi Grada, nego u nekoj drugoj instituciji zatvorenog tipa"

Greška na plakatu HDZ-a Greška na plakatu HDZ-a Foto: DNEVNIK.hr

Ostali plakati, provjerili su, ispravno su zalijepljeni.

"HDZ je za potrebe oglašavanja kampanje za lokalne izbore u Gradu Zagrebu angažirao agenciju Diskurs d.o.o., koja je za potrebe HDZ-a zakupila 107 lokacija za komunikacijske poruke. I to:

Sad je bitan uvid… u svaku kunu gradskog proračuna

Sad je bitno znanje… a ne demagogija

Sad je bitno… i za tvoj kvart

Sad je bitno… i za tvoju ulicu

Sad je bitno… stvarati radna mjesta

Sad je bitno… što se radi, a ne samo što se govori

Sad je bitno poduzeti… sve za spas poduzetnika

Obveze tiskanja i tehnički ispravnog lijepljenja plakata je na plakateru koji je odabrala agencija za oglašavanje. Stoga Vas molimo da sve daljnje informacije i upite postavite agenciji Diskurs d.o.o", poručuju iz stranke.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju