Lavinu smijeha izazvao je plakat HDZ-a koji je osvanuo u Zagrebu, s vrlo očiglednom pravopisnom pogreškom.


Njihova poruka "sad je bitno znanje, a ne demagogija" osvanula je pogrešno zalijepljena - i napisano zajedno "nedemagogija". Iz stranke kažu kako je riječ o pogrešci na jednom plakatu, koja se dogodila tijekom lijepljenja samog plakata - što je posao koji nije radio nitko iz stranke nego posebna agencija koju su angažirali.

Greška na plakatu HDZ-a
Greška na plakatu HDZ-a Foto: DNEVNIK.hr

Vezani članci Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Plenković o Milanovićevim izjavama: "Njegova misija su salve uvreda, da to napravi netko u HDZ-u imali bismo revoluciju" Davor Filipović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Filipović o tužbi Škare Ožbolt: "Pokušava kontrolirati štetu koju si je sama napravila"

Ostali plakati, provjerili su, ispravno su zalijepljeni.

"HDZ je za potrebe oglašavanja kampanje za lokalne izbore u Gradu Zagrebu angažirao agenciju Diskurs d.o.o., koja je za potrebe HDZ-a zakupila 107 lokacija za komunikacijske poruke. I to:

Sad je bitan uvid… u svaku kunu gradskog proračuna

Sad je bitno znanje… a ne demagogija

Sad je bitno… i za tvoj kvart

Sad je bitno… i za tvoju ulicu

Sad je bitno… stvarati radna mjesta

Sad je bitno… što se radi, a ne samo što se govori

Sad je bitno poduzeti… sve za spas poduzetnika

Obveze tiskanja i tehnički ispravnog lijepljenja plakata je na plakateru koji je odabrala agencija za oglašavanje. Stoga Vas molimo da sve daljnje informacije i upite postavite agenciji Diskurs d.o.o", poručuju iz stranke.