Zoran Milanović (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)
Zoran Milanović (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prvog dana skupljanja potpisa, SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović prikupio ih je više od potrebnih 10.000 za predsjedničku kandidaturu, izvijestio je u petak na svom facebooku njegov stranački kolega i saborski zastupnik Željko Jovanović.


"Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske, jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku!", napisao je na svom profilu Jovanović.

Vezani članci Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Kako će Milanović stolovati? Evo kakva očekivanja o novoizabranom predsjedniku imaju politički akteri Reakcije Sinjana nakon pobjede Zorana Milanovića - 5 Sinj o pobjedi Milanovića: "Konačno Hrvatska ima dalmatinskog Vlaja za predsjednika!"

Aktualna predsjednica Republike i HDZ-ova kandidatkinja za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović također je na svome Facebooku u petak popodne izvijestila kako je, prvog dana skupljanja potpisa, za svoju predsjedničku kandidaturu prikupila potrebnih 10.000 potpisa. (Hina)