Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I on u prvom danu

Zoran Milanović prikupio više od 10.000 potpisa za predsjedničku kandidaturu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvog dana skupljanja potpisa, SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović prikupio ih je više od potrebnih 10.000 za predsjedničku kandidaturu, izvijestio je u petak na svom facebooku njegov stranački kolega i saborski zastupnik Željko Jovanović.

"Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske, jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku!", napisao je na svom profilu Jovanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Miroslav Šeparović Rezultati izbora nisu sporni Gong: "Milanović se ne ponaša kao odgovoran državnik, a Ustavni sud ne čuva Ustav"

Aktualna predsjednica Republike i HDZ-ova kandidatkinja za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović također je na svome Facebooku u petak popodne izvijestila kako je, prvog dana skupljanja potpisa, za svoju predsjedničku kandidaturu prikupila potrebnih 10.000 potpisa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene