Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE VIDEO

Opet je pjevala: Predsjednica otvorila izbornu kampanju u Grobniku i zapjevala Thompsonovu pjesmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović svoju je kampanju započela u srijedu kasno navečer u Grobniku. Iako će formalno kampanja započeti tek nakon što DIP objavi listu kandidata za predsjednika Republike, a što će se dogoditi u četvrtak u podne, Grabar-Kitarović odlučila je krenuti malo ranije te kampanju neslužbeno otpočeti u Grobniku, kao i prije pet godina.

Kao i prije pet godina, Kolinda Grabar-Kitarović kampanju za predsjedničke izbore je (neslužbeno) započela u rodnom Grobniku. Nakon kratkog govora, zajedno sa sviračima zapjevala je i nekoliko pjesama, između ostalog i Thompsonovu "Lijepa li si". Na pozornici je s njom bio i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Iz Grobnika se, nešto prije dolaska Grabar-Kitarović, uživo u Večernje vijesti Nove TV javio reporter Marko Balen.

"Okupilo se nešto manje ljudi nego što smo očekivali, ali vjerojatno je razlog i ova vrlo neugodno niska temperatura koja sigurno iznosi od -3 do -4 stupnja", rekao je Balen.

Također je dodao da će Predsjednica, nakon kratkog obraćanja, službeno krenuti u kampanju.

"Otprilike će to biti kao i prije pet godina: ponovno će posjetiti peknjicu, kako ovdje kažu za pekaru, i onda kreće prema jugu Hrvatske. Kreće iz Dubrovnika, posjetit će 20-ak gradova, a kampanja joj završava na krajnjem istoku Hrvatske, u Vukovaru", rekao je Balen.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene