Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je, kao i prije pet godina, počela kampanju na rodnom Grobniku,. U Domu kulture okupilo se 200-tinjak HDZ-ovaca iz cijele Primorsko-goranske županije, predvođeni ministrom Olegom Butkovićem.

Galerija


Okupljenima je poručila da će ona biti predsjednica koja je uz narod i iz naroda te progovorila na rodnom čakavskom i zapjevala. Novim sloganom "Optimizam za Hrvatsku" Predsjednica aludira da će njezin novi mandat biti usmjeren prema borbi protiv bahatluka, crvenila i pesimizma te da Hrvatska nije slučajna država.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović održala govor nakon gubitka izbora Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

"Nisam salonski političar, ne zanimaju me crveni tepisi, povijesni stolovi, sjedenje u uredu. Ono što želim je biti s vama, među vama, i ako vam mog donijeti osmijeh na lice ili trenutak radosti, to mi je najveća nagrada u životu", rekla je predsjednica Grabar-Kitarović tijekom kratko govora, nakon kojeg je uslijedila pjesma.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr