Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skup u Ciboni

Opet krivo: Na velikom skupu Grabar-Kitarović pustili pjesmu u kojoj pjeva Škoro, naglo je prekinuli

Na velikom predizbornom skupu Kolinde Grabar-Kitarović u Ciboni puštena je pjesma Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si", u kojoj je dio otpjevao predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

U zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića održan je veliki predizborni skup Kolinde Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Uoči početka skupa puštena je pjesma Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si", u kojoj je dio otpjevao i kandidat na predsjedničkim izborima Miroslav Škoro.

Netko je ubrzo shvatio pogrešku, pa je pjesma naglo prekinuta, čim je počeo dio u pjesmi u kojoj pjeva Škoro.

HDZ-u se tako opet potkrala greška, slična onoj u Kutini. Naime, Kolinda Grabar-Kitarović u Kutini je u ponedjeljak davala izjavu dok se u pozadini čula pjesma njezina protukandidata. To je shvatio sisačko-moslavački dožupan Romano Posavec pa je ljutito rekao: "Kriva pjesma, kriva pjesma."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene