Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"kriva pjesma!"

Reakcija pratnje sve nasmijala: Dok je Grabar-Kitarović davala izjave, pustili Škorinu pjesmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar-Kitarović u Kutini je u ponedjeljak dala izjavu dok se u pozadini čula pjesma njezina protukandidata Miroslava Škore.

"Ohrabrena sam podrškom svugdje u Hrvatskoj. Moram reći da u Kutini imate prekrasnu božićnu bajku. Nadam se da će građani uživati i da će vrijeme biti lijepo. Naravno, koristim ovu prigodu svima poželjeti miran, sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj godini", pričala je u ponedjeljak u Kutini kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Bio bi to još jedan uobičajeni predizborni govor da se iza njezinih leđa nije odvijala mini drama. Za vrijeme davanja izjave u pozadini se čula pjesma "Ne dirajte mi ravnicu" njezina protukandidata Miroslava Škore

Izgleda da neko vrijeme nitko u njezinoj pratnji to nije shvatio, a onda je očito sinulo Romanu Posavcu, dožupanu Sisačko-moslavačke županije. 

"Kriva pjesma, kriva pjesma", ljutito je Posavec pokušavao objasniti nekome.

"Pa Škoro", bjesnio je dalje kad nije naišao na razumijevanje. Video je na svom Facebooku objavio portal Kutina info.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene