U glazbenim spotovima Miroslava Škore koje je snimio prije dvadesetak godina, primijećena je ministrica reginalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, piše 24sata.

Galerija


U mlađim danima ministrica Gabrijela žalac navodno je imala uloge u spotovima Miroslava Škore. Jedan od njih je ''Šumi, šumi javore'', pišu 24 sata.

Žalac je odjevena u tradicionalnu bijelu slavonsku nošnju. Škoro stoji ispred drveta i, s gitarom u rukama, pjeva baladu o nesretnoj ljubavi. Ljubavnike - koje sudbina razdvaja, ali oni žive u nadi da će se opet sresti - glume Žalac i neki mladić, piše taj portal.

Miroslav Škoro angažirao ju je u još jednom spotu - za pjesmu “Ne dirajte mi ravnicu”. Tu je dobila ulogu zahvaljujući tome što se nije bojala jahati, navode 24 sata.

Gabrijela Žalac (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Gdje su EU novci za ugradnju liftova? Ministrica Žalac dala objašnjenje

''Gabrijela se jedina nije bojala konja'', rekla je njezina prijateljica Marija Pavkov.

Nekad suradnici u glazbenim vodama, Škoro i Žalac, od kada je pjevač najavio predsjedničku kandidaturu bit će politički rivali, s obzirom na to da će njezina stranka u utrci za Pantovčak podržati Kolindu Grabar-Kitarović ako se odluči kadidirati i za sljedeći mandat.

Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Spot Miroslava Škore (Screenshot: YouTube)
 

Nakon velikog požara: Nesnosni smrad proširio se Grubišnim Poljem i okolicom, stanovnici se boje zagađenja