Suradnja s glazbenikom

Ministrica Žalac glumila u Škorinim spotovima? ''Gabrijela se jedina nije bojala konja''

Spot Miroslava Škore (Screenshot: YouTube) Spot Miroslava Škore (Screenshot: YouTube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Spot Miroslava Škore (Screenshot: YouTube) Galerija

U glazbenim spotovima Miroslava Škore koje je snimio prije dvadesetak godina, primijećena je ministrica reginalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, piše 24sata.

U mlađim danima ministrica Gabrijela žalac navodno je imala uloge u spotovima Miroslava Škore. Jedan od njih je ''Šumi, šumi javore'', pišu 24 sata.

Žalac je odjevena u tradicionalnu bijelu slavonsku nošnju. Škoro stoji ispred drveta i, s gitarom u rukama, pjeva baladu o nesretnoj ljubavi. Ljubavnike - koje sudbina razdvaja, ali oni žive u nadi da će se opet sresti - glume Žalac i neki mladić, piše taj portal.

Miroslav Škoro angažirao ju je u još jednom spotu - za pjesmu “Ne dirajte mi ravnicu”. Tu je dobila ulogu zahvaljujući tome što se nije bojala jahati, navode 24 sata.

Pogledaji ovo showbuzz Hrvatska Gdje su EU novci za ugradnju liftova? Ministrica Žalac dala objašnjenje

''Gabrijela se jedina nije bojala konja'', rekla je njezina prijateljica Marija Pavkov.

Nekad suradnici u glazbenim vodama, Škoro i Žalac, od kada je pjevač najavio predsjedničku kandidaturu bit će politički rivali, s obzirom na to da će njezina stranka u utrci za Pantovčak podržati Kolindu Grabar-Kitarović ako se odluči kadidirati i za sljedeći mandat.

Spot Miroslava Škore (Screenshot: YouTube) Spot Miroslava Škore (Screenshot: YouTube)  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Požar u Grubišnom Polju (Foto: Elvis Lebinac) +0 Požar u Grubišnom Polju (Foto: Elvis Lebinac) Crna kronika Nakon velikog požara: Nesnosni smrad proširio se Grubišnim Poljem i okolicom, stanovnici se boje zagađenja
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene