Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Verbalna paljba

Škoro predložio Grabar-Kitarović da se obrati numerologinji: "Neka joj ona izabere neki sretniji datum za sučeljavanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Škoro prozvao je u srijedu HDZ-ovu kandidatkinju i aktualnu predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović za odbijanje predizbornog sučeljavanja te predložio da joj "numerologinja izabere neki sretniji datum".

"Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković", napisao je Škoro na svom facebooku.

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro Škorine reakcije Miroslav Škoro nakon izborne noći: "Mi smo napravili čudesan rezultat" Slika nije dostupna HDZ slavi, Škoro najavio novi pohod Jedna pobjeda, tri slavlja: Pogledajte atmosferu u stožerima kandidata nakon rezultata prvog kruga izbora

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović također je ranije optužio aktualnu predsjednicu da "kukavički izbjegava sučeljavanje".

Milanović je podsjetio da se u zadnjih 20 godina u Hrvatskoj nije dogodilo da u prvom krugu predsjedničkih izbora nema debate u kojoj sudjeluju svi kandidati.

Grabar-Kitarović odgovorila je na prozivke pozvavši ostale kandidate na sučeljavanje programa.

"Recite ljudima u kojim bi se područjima angažirali, s kojim inicijativama ili prijedlozima politika, koji su vaši društveni i državni prioriteti. I ne izvlačite se na predsjedničke ovlasti. Programi, a ne prijetnje i galama", napisala je na svom facebooku uz "smajlić" na kraju objave. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene