Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz Vukovara

Kolinda Grabar-Kitarović pozvala birače da daju glas optimističnoj i boljoj Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji dan svoje kampanje Kolinda Grabar-Kitarović provodi u obilasku Vukovarsko-srijemske županije.

Prva stanica kandidatkinje na predsjedničkim izborima bila je Županja. Tamo se Kolinda Grabar-Kitarović na središnjem trgu družila s građanima. Posjetila je i Vinkovce i Otok, a u večernjim satima družit će se s Vukovarcima gdje će održati i svoj završni skup. A građanima Vukovarsko-srijemske županije poslala je jasnu poruku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

"Da zaokruže broj 3 i da daju svoj glas kontinuiteta rasta, razvoja, nova radna mjesta, optimističnoj i boljoj Hrvatskoj. I Sretan Božić i Nova Godina!", kazala je Grabar-Kitarović.

Potporu Kolindi Grabar-Kitarović posljednji dan kampanje dali su i predsjednici šest zajednica HDZ-a - Mladež, zatim zajednica žena, branitelja, poduzetnika i obrtnika, akademska zajednica HDZ-a te zajednica utemeljitelja HDZ-a. Istaknuli su da se ne boje rasipanja birača, a poručili su i da je HDZ jedinstven.

Aktualna predsjednica, istaknuli su, kao prva žena na toj funkciji u Hrvatskoj napravila je puno toga za branitelje, mlade, akademsku zajednicu, ali i za gospodarsku diplomaciju zemlje u svijetu.

"Ono što želim posebno naglasiti, izuzetno hrabra žena koja je od prvog dana svog mandata stalno kontinuirano napadana s ciljem da se obezvrijede njezine zasluge", kazala je predsjednica Zajednice žena HDZ-a Nada Murganić.

"Jedinstvo je u HDZ-u, moglo se to vidjeti na svim skupovima, jučer u Ciboni je apsolutno i suprotno tezama. Mislim da smo tijekom ove kampanje pokazali da smo učvrstili jedinstvo, da smo okupili čitavu stranku", dodao je predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a "dr. Franjo Tuđman" Mario Kapulica.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene