Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Samo mala demonstracija"

Dario Juričan u centru Zagreba žutom vrpcom označio područje na kojem je "korupcija u tijeku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika Dario Juričan sa svojim je volonterima u Gajevoj ulici u Zagrebu protegnuo žutu vrpcu između nekoliko adventskih štandova i kućica na kojoj je pisalo "Korupcija u tijeku".

Nakon te akcije Juričan je novinarima izjavio kako s volonterima označava korupciju u tijeku. "Ja kao ljubitelj korupcije i moji volonteri podupiremo sve koruptivne akcije", rekao je dodavši kako su vrpcu protegnuli od Škorine kućice.

Pročitajte i ovo Kandidati na predsjedničkim izborima Glasanje u dijaspori Ovaj kandidat prvi je u Rumunjskoj! Pokorio i Indoneziju Dario Juričan Nakon izlaznih anketa Juričan najavio daljnje planove i zahvalio glasačima: "Kriminalci, hvala! Uzet ću Zagrebački holding!"

Škoro je, tvrdi Juričan, stari podupiratelj korupcije, "inače ne bi bio na ovom korumpiranom adventskom sajmu", tvrdi kandidat na predsjedničkim izborima.

"Dobio je kućicu od Denisa Mohenskog", napomenuo je dodavši kako je prošle godine Škoro bio na sjevernoj strani Trga bana Jelačića, što znači "da je znao tko je Denis Mohenski i za njegove veze s gradonačelnikom Milanom Bandićem", kazao je.

"Ovo je samo mala demonstracija korupcije u ovom gradu pa ćemo nastaviti s ovakvim označavanjem teritorija", rekao je Juričan dodavši kako cijelu Hrvatski treba označiti kao jednu koruptivnu zonu.

"Korupcija bi trebala biti hrvatski izvozni proizvod", ocijenio je Juričan. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene