Predsjednički kandidat Miroslav Škoro imao je u nedjelju veliki predizborni skup u Lisinskom u Zagrebu. Nije propustio priliku da bocne HDZ, premijera Andreja Plenkovića i konkurenticu Kolindu Grabar Kitarović.

Galerija


Iz HDZ-a je na poruke Miroslava Škore stigao poseban odgovor. Poručuju mu kako je umjesto Tuđmanovim krenuo gubitničkim putem MOSTA i Velimira Bujanca.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro: "Ako dobijemo 76 glasova, nema suradnje s drugim strankama. Ne dobijemo li, postoji opcija ponavljanja izbora" Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV večeras donosi prvo veliko istraživanje o drugom krugu predsjedničkih izbora

"Nakon današnjeg ponavljanja i kopiranja promašenih Milanovićevih teza, samoprozvanog suverenista Miroslava Škoru podsjećamo da je jedini pravi, istinski hrvatski suverenist dr. Franjo Tuđman. On je tu zadaću ispunio tada kad je trebalo - za razliku od Škore i sličnih koji o tome danas, 30 godina kasnije, tek pričaju i pokušavaju ušićariti jeftine političke bodove.

Kad mu je to odgovaralo, Škoro je bio u HDZ-u, a sada je umjesto politike Franje Tuđmana odabrao ići gubitničkim putem svog mentora Velimira Bujanca i MOST-a", odgovorio je HDZ.

Škoro je rekao kako HDZ od prije 30 godina i ovaj današnji nemaju dodirnih točaka osim naziva. Prisjetio se kritika da je izdao HDZ.

"Ne. Ne, ne i ne. HDZ i Franju Tuđmana izdao je Andrej Plenković. A glas za Kolindu Grabar-Kitarović je glas za Andreja Plenkovića. Obraćam se i simpatizerima HDZ-a, bit ću vaš predsjednik. Baštinit ću politiku prvog hrvatskog predsjednika i nikada vas neću iznevjeriti", zagrmio je Škoro.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr. 


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr