Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uopće se ne šali

Dario Juričan kod javnog bilježnika ovjerio svoja predizborna obećanja: "Korumpirao sam vas, a sad vi odradite posao za mene"

Dario Juričan
Dario Juričan DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dario Juričan Dario Juričan Foto: DNEVNIK.hr +0 Juričan s nogometnom loptom Galerija 1/2 >>
Dario Juričan svoja je predizborna obećanja ovjerio kod javnog bilježnika i dokument objavio na društvenoj mreži.

Dario Juričan, kandidat na predsjedničkim izborima, svoja je predizborna obećanja zapisao na papir i ovjerio kod javnog bilježnika. Pozvao je birače da izađu na izbore i glasaju za njega.

Pročitajte i ovo Dario Juričan ima li tu mene? Dario Juričan poslao otvoreno pismo Plenkoviću i Bernardiću: ''Zahtijevam svoj dio plijena... lovinu sam već odabrao'' Dario Juričan Nakon izlaznih anketa Juričan najavio daljnje planove i zahvalio glasačima: "Kriminalci, hvala! Uzet ću Zagrebački holding!"

Juričan obećava uvođenje korupciju u Ustav, uvođenje osmog padeža - koruptiva, davanje Hrvatske u koncesiju, postavljanje biste Milana Bandića na Pantovčak, pomilovanje za Sanadera, Kutlu, Mamića i Todorića te rad za sebe i druge ljude.

"Izađite na izbore i glasajte za mene! Po dobrom starom hrvatskom običaju, svoja obećanja ovjerio sam kod javnog bilježnika! Korumpirao sam vas, a vi sada odradite posao za mene u nedjelju 22. 12. 2019.!" napisao je Juričan na Facebooku.

U dokumentu ovjerenom kod javnog bilježnika piše: "Ja, budući predsjednik RH Dario Juričan pri punoj svijesti i pameti obećajem da ću sve što sam izgovorio u kampanji i izvršiti kada dođem na funkciju Predsjednika, a kao prvo:

Uvest ću korupciju u Ustav
Uvest ću 8. padež - koruptiv; kome, koliko
Dat ću Hrvatsku u koncesiju
Na Pantovčak ću postaviti bistu rezača etiketa Milana Bandića
Pomilovat ću Ivu Sanadera, Miroslava Kutlu, Zdravka Mamića i Ivicu Todorića
Radit ću za sebe. Ali i za vas!
Izađite na izbore i glasajte za mene!" piše u dokumentu ovjerenom kod javnog bilježnika.

Juričan kod Peteka: Imamo zajedničku misiju srediti Bandića

Kandidat za predsjednika Dario Juričan u petak je na domjenku kod zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renata Peteka poručio da njih dvojica imaju zajedničku misiju - "srediti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića".

"Htio bih poručiti biračkom tijelu da sam ja najozbiljniji kandidat i da ću mjeriti IQ (kvocijent inteligencije) ove države i po njihovom glasu i nadam se da će me podržati. A što se pobjednika tiče - neka pobijedi najgori", poručio je Juričan.

Za Peteka kaže da je "veliki fajter u gradu". "Ja i on imamo zajedničku misiju. Naša misija je da sredimo rezača etiketa gradonačelnika Milana Bandića", poručio je Juričan na "Brunchu s Petekom".

Juričan je u četvrtak na facebooku objavio "ljubavno pismo" zagrebačkom gradonačelniku i višestrukom USKOK-ovom optuženiku Milanu Bandiću u kojemu je pobrojao niz sudskih procesa koji se vode protiv Bandića i kriminalne radnje koje mu se stavljaju na teret.

Posebno je izdvojio i Bandićev potez prije uhićenja 2014. kada je zvao kući u Bužanovu i "zavapio da se odrežu etikete na namještaju marki Fendi i Hermes, ultraskupih ekskluzivnih marki od kojih samo jedna sofa dostiže početnu cijenu od 200.000 kuna, ne računajući transport i takse".

Na današnjem "Brunchu s Petekom" su gradski zastupnici Renato Petek (Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez) i Marijana Sumpor (Nezavisna lista Zagreb) izjavili da podržavaju Juričana u njegovoj utrci za Pantovčak.

"Kandidat Juričan je i moj osobni prijatelj, tako da podržavam ga od samoga početka. Na kraju krajeva, njegov glavni suparnik je gradonačelnik Bandić tako da imamo istog neprijatelja, u političkom smislu, naravno", poručio je Petek.

Sve što je Juričan iznosio u javnost izuzetno je važno za transparentnost funkcioniranja politike u Zagrebu, istaknuo je.

"Nezavisna lista Zagreb podržava Juričana na predsjedničkim izborima. Svi koji nisu dosad razumjeli njegovu satiru, vjerojatno sad jako dobro razumiju o čemu se radi u Gradu i Hrvatskoj", istaknula je Sumpor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene