Obavijesti Video Pretražite Navigacija
magnituda 3,5

Potres u noći pogodio susjedstvo: "Meni strašno, probudilo me"

Umjereni potres zatresao BiH
Umjereni potres zatresao BiH Foto: EMSC/Screenshot
Umjeren potres magnitude 3,5 prema Richteru, kako je objavila hrvatska Seizmološka služba, pogodio je malo poslije ponoći BiH.

Euromediteranski seizmološki centar izvijestio je malo poslije ponoći u subotu da je Bosnu i Hercegovinu zatresao potres magnitude 3,3. 

Seizmološka služba Republike Hrvatske objavila je da je magnituda toga umjerenog potresa 3,5 prema Richteru, a procijenjeni intenzitet u epicentru IV-V stupnjeva EMS.

Pročitajte i ovo Radno vrijeme trgovina i šoping centara 3. ožujka (Ne)radna nedjelja Niste obavili kupnju na vrijeme? Provjerite radno vrijeme trgovina i šoping-centara

Epicentar potresa nalazi se kod Lubinja.

 

 

Pročitajte i ovo Molitva krunice na Trgu bana Josipa Jelačića Prva subota u mjesecu Molitelji i u ožujku izišli na ulice: U Zagrebu ih dočekali prosvjednici s bubnjevima, neki legli pred policiju

"Meni strašno, probudilo me. Po meni jako, Bože, pomozi samo", "Kratko uz tutnjavu", "Dobro zatreslo", "Tutnjava i podrhtavanja oko 7-8 sekundi", neki su od komentara građana koji su potres osjetili blizu epicentra.

Potres se osjetio i u Hrvatskoj, poglavito oko Dubrovnika.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene