Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAHVALNA SVIMA

Bakica Sofija iz Mečenčana napokon je dobila siguran krov nad glavom, ali i sustanare - malene žute piliće

Aktualno Galerija Sofija Gačić - 1 Sofija Gačić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sofija Gačić - 2 Sofija Gačić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sofija Gačić - 3 Sofija Gačić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sofija Gačić - 4 Galerija 1/4 >>
Zahvaljujući nekoliko reportaža Dnevnika Nove TV, Sofija Gačić iz Mečenčana dobila je kontejner u kojemu može privremeno živjeti. No da ne bi bila sama društvo joj čine i sustanari - pilići.

Baka Sofija Gačić iz Mečenčana dobila je kontejner, a s njim i nove sustanare - piliće.

Kuća koja je ubila njenu kokoš još je uvijek prijetnja, ali više nema zelenu, nego žutu naljepnicu. Pa se Stožer pobrinuo i za zamjenski smještaj i za zamjensku perad. Kuća nije sigurna, nije ugodno u njoj spavati, pa će gospođa Gačić krenuti u unutrašnju dekoraciju kontejnera.

''Zavjese ću metnuti i porediti, i na krevet se prevaliti i spavati'', objašnjava i zahvaljuje se svima koji su joj pomogli.

Pročitajte i ovo Marija Jugović, v. d. ravnateljice Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška U NOVOJ GRADIŠKI Nova šefica Centra za socijalnu skrb otkrila što će biti s bivšim ravnateljem i poručila: "Inzistirat ću da se sve pročešlja. Ako nalaz pokaže propuste, bit će otkaza"

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i bivši udomitelj zlostavljane djevojčice MALENA U TEŠKOM STANJU Bivši udomitelj ozlijeđene djevojčice u suzama: "Kad bih je zagrlio ne bih je nikad više pustio. Ne bih je pustio nikad da sam znao..."

Stožer joj je obećao i hranu za kokoši, kao i nekoliko sadnica koje će posaditi, uspije li iskopati rupe u zemlji. Svoju sreću Sofija ne skriva, a uz svoje piliće više nije sama. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene