Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"malo je turbulentno"

VIDEO "Opa! Uuuu ovom trenutku događa se zemljotres": Potres prekinuo voditeljicu usred Dnevnika, pogledajte njezinu reakciju.

Potres prekinuo voditeljicu Milicu Pavićević
Potres prekinuo voditeljicu Milicu Pavićević Foto: Gradska TV
Potres koji je večeras zatresao BiH, ali i okolne zemlje, prekinuo Milicu Pavićević, voditeljicu crnogorske Gradske TV dok je čitala vijesti. Pogledajte njezinu reakciju.

Potres magnitude 6,1 prema Richteru, kojem je epicentar bio kod Nevesinja u Bosni i Hercegovini, pošteno je zatresao i Crnu Goru. Trenutak potresa zabilježile su i kamere crnogorske lokalne Gradske TV iz Podgorice koja je baš u to vrijeme emitirala Dnevnik.

Voditeljica Milica Pavićević čitala vijest o tijeku pregovora o manjinskoj vladi u Crnoj Gori kad je zemlja počela podrhtavati. Pavićević je na trenutak zastala shvativši da je riječ o potresu, no vrlo brzo se pribrala i nastavila čitati vijest. 

 

 

"Pregovori o manjinskoj vladi trajali bi...su...  Opa, uuuu ovom trenutku događa se zemljotres. Nadam se da će biti sve u redu. Nastavljamo s Dnevnikom, malo je turbulentno, ali... pregovori o...", rekla je Pavićević i nastavila voditi emisiju.

Pročitajte i ovo Potres u dubrovačkoj crkvi U DUBROVAČKOJ CRKVI I METKOVIĆU VIDEO Nadzorne kamere snimile trenutak potresa: Poslušajte jezivu tutnjavu

Pročitajte i ovo Android Android sustavi Mnogo je ljudi javilo da su na mobitele dobili obavijest da će doći do potresa, pogledajte o čemu se radi

Sve o potresu koji je zasad odnio jednu žrtvu pročitajte OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene