Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema mira

Banija se ponovno trese: "Dosta jaka i relativno duga tutnjava, a nakon toga kratkotrajni blagi udar"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo podrhtavanje na Baniji uznemirilo je stanovnike. Prema prvim informacijama EMSC-a jačina je bila 2,4 po Richteru, a zatim je procijenjeno da je magnituda ipak iznosila 2,6. Hrvatski seizmolozi nešto kasnije su objavili da je magnituda iznosila 2,7 po Richteru.

Kako javlja EMSC, potres se dogodio oko 21 sat između Siska i Gline, na dubini od osam kilometara. Magnituda je po njima iznosila 2,6 po Richteru.

Hrvatski seizmolozi nešto kasnije objavili su da je magnituda bila 2,7 po Richteru te da je epicentar bio četiri kilometra zapadno od Petrinje, kod Gornjih Mokrica. 

"Odmah mi se nos odčepio", "Dva puta lagano prodrmalo", "Prilično jaka eksplozija ispod nogu", "Osjetila sam ga", "Dosta jaka i relativno duga tutnjava, a nakon toga kratkotrajni blagi udar", komentari su na aplikaciji za potrese.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 3,2 po Richteru Novi potres na Baniji: "Jako i dugo je treslo. Nije skoro ovako", "Jak udar pod nogama, tresao se namještaj"

Pročitajte i ovo Tomo Medved ODGOVORIO I SRBIMA ZA TESLU Medved: ''Nije točno da Horvat ne zna da se grade zamjenske kuće, to je nesporazum''

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene