Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaljuljalo 3,6

Na Baniji se opet treslo, a pogledajte što je netko napisao na EMSC-u - čuli ste to mnogo puta ovih dana

Potres kod Siska
Potres kod Siska Foto: Screenshot/EMSC
Novi potres zabilježen je u ponedjeljak poslijepodne na Baniji. Hrvati su i ovaj put napunili EMSC-ovu stranicu iskustvima podrhtavanja. Napisanih iskustava je gotovo 400.

Baniju je u ponedjeljak poslijepodne pogodio novi potres. U 16:18 zaljuljalo se na magnitudi 3,6 po Richteru.

Kao i gotovo svaki put kad je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj, mnogi su se odlučili ostaviti komentar i napisati svoje iskustvo na stranici EMSC-a o tome što su i kako doživjeli tijekom potresa.

Jedan od gotovo 400 komentara na kojemu piše da je porijeklom iz Petrinje ne sadrži riječi "podrhtavanje", "tutnjava", "ljuljanje" i slično.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tlo ne miruje Novo podrhtavanje: Zatreslo se u Rumunjskoj, osjetili i susjedi - "Beograd se zaljuljao"

Napisano se može svesti na dva slova koja pune portale ovih dana - "ŠČ".

Potres kod Siska Komentar na EMSC (Foto: Screenshot/EMSC)

Duhovito i aktualno, pogotovo u trenucima kad se trese tlo pod nogama. 155 građana podržalo je duhoviti komentar lajkom.

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj Ponosni što su pomogli Turskoj Hrvatski spasioci uskoro se vraćaju iz Turske: "Bilo bi čudo da još ima živih"

Naime, Let 3 ove je godine izveo nastup za pamćenje na Dori, na kojoj se predstavio s pjesmom Mama ŠČ, a show je napravio od samog ulaska u dvoranu, pred koju je stigao traktorom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene