Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Podignute kaznene prijave

Policija otkrila tko su napadači koji su pretukli taksiste u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv petorice muškaraca iz Splita podignuta je kaznena prijava zbog napada na taksiste u Dubrovniku. Jedan je počinitelj uhićen, dok se za ostalima još traga.

Policija je otkrila napadače koji su u petak pretukli taksiste tijekom njihova prosvjeda pred dubrovačkom zračnom lukom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasile se i predstavničke tvrtke Dostavljači i taksisti o radu preko aplikacija: "To je moderno ropstvo, proživio sam pakao. Biti pošten i je*en u Hrvatskoj ne ide" Cijena vožnje Špansko - Lanište Uberom (Foto: Čitatelj) Od Španskog do Laništa za 200 kn Cijene taksi-prijevoza jutros skočile u nebo: "Za taj novac mogla sam otići do Zadra i vratiti se"

Dubrovačka policija uhitila je 21-godišnjaka iz Splita te je protiv njega, dvojice 22-godišnjaka , jednog 29-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka iz Splita podnesena kaznena prijava.

"Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja", doznaje se iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U tučnjavi je jedan taksist zadobio teže, a dvojica lakše ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik jedna je osoba zadržana na daljnjem liječenju.

Uber: Počinitelji nisu prijavljeni u naš sustav

Pojedini taksisti tvrdili su kako su njihove kolege pretukli vozači Ubera, no u Uberu su tu informaciju demantirali poručivši kako počinitelji nisu prijavljeni u njihovu sustavu.

Podsjetimo, taksisti su u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku prosvjedovali protiv Ubera otežavajući prilaz zračnim lukama u tim gradovima.  Taksistima koji su blokirali promet idu prekršajne prijave, a čekaju ih kazne od oko 1000 kuna.

Zbog prosvjeda taksista reagirao je i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, koji je osudio blokiranje prometnica usred sezone te ih je pozvao da se raziđu, što su oni doista nedugo potom i učinili.

Za prosvjed je rekao da stvara ružnu sliku Hrvatske. "Tko ovo radi, ne želi dobro Hrvatskoj", rekao je Butković.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene