Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Imamo još puno posla"

Najpoznatiji teoretičar zavjera čestitao rođendan Pernaru: "Ti si veliki čovjek, ono što si napravio je fantastično"

Ivan Pernar (Foto: Pixell)
Ivan Pernar (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku se pohvalio rođendanskom čestitkom koju mu je poslao David Icke, najpoznatiji svjetski teoretičar zavjere.

"Zdravo Ivane, upravo se ukrcavam na avion za Budimpeštu kako bi "poruku" proširio što dalje. Ti si veliki čovjek, ono što si sa svojom strankom napravio u u Hrvatskoji što činiš šireći istinu tako je rijetko u politici i apsolutno je fantastično. Želim ti sretan rođendan i dug život jer sve nas još uvijek čeka puno posla", poručio je Icke u videoporuci koju je Pernar objavio na svom Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila" Ivan Pernar Stižu prijave Ivan Pernar obilazi škole, slika i snima maloljetnu djecu! Roditelji i ravnatelji zabrinuti

Icke se povezuje s idejama kao što su manipulacije političkih i ekonomskih elita, ali i vladavinom reptila te nepostojanjem stvarnog svijeta, već samo velike simulacije.

 

Podsjetimo, David Icke lani je održao gostovanje u Zagrebu, a intervju za portal DNEVNIK.hr pročitajte ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene