Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezavisna lista Zagreb napušta koaliciju sa strankama Pametno i Fokus "zbog neslaganja s postupkom pregovora o pridruživanju Stranke s imenom i prezimenom i udaljavanja od zajedničkih vrijednosti i programskih načela", a tako je odlučila i Unija Kvarnera.


Predsjednica NLZG i zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Marijana Sumpor rekla je da je razlog izlaska iz koalicije u nedostatku demokratičnosti i transparentnosti. "Čitav proces pregovora i dogovora obilježio je nedostatak transparentnosti i demokratičnosti", rekla je Sumpor i dodala da kao koalicijski partneri nisu dobili priliku u njima sudjelovati.

Vezani članci Slika nije dostupna Stranka s imenom i prezimenom Pametno i Fokus upozorili na problem sporih željeznica: „Stigli smo pojesti celoga piceka“ Slika nije dostupna Pametno i Fokus predstavili nove koalicijske partnere, u politiku kao nezavisni ide i Davor Huić

Dodala je i kako su, unatoč njihovom velikom strpljenju i pomirljivom pristupu u koaliciji, partneri Pametno i Fokus nastavili i završili pregovore sa Strankom s imenom i prezimenom bez uvažavanja do tada postignutih dogovora.

Poručila je i da, iako izigrani od koalicijskih partnera, nastavljaju sa svojim političkim aktivnostima, zalažući se za bolju vlast u državi i obnovu Zagreba.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju