Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero djece

Prvu pomoć zatražilo 59 hodočasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hitnu pomoć na Hipodromu danas je zatražilo 59 hodočasnika, izjavila je ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu grada Zagreba dr. Slobodanka Keleuva.

U kolima Hitne pomoći i u dva bolnička šatora postavljena na Hipodromu bilo je pregledano 40 pacijenata, a njih 19 je odvezeno u zagrebačke bolnice na dodatnu obradu i opservaciju.
Među 19-ero pacijenata prevezenih u zagrebačke bolnice bilo je i četvero djece koja su prevezena Dječju bolnicu u Klaićevoj.

Tegobe na koje su se žalili hodočasnici koji su zatražili liječničku pomoć bile su različite - dehidriranost, bolovu u trbuhu, problemi sa srcem, poteškoće s disanjem, te manje ozljede. Pritsak u zraku za kronične bolesnike može biti poguban posebno ako zaborave uzeti terapiju, rekla je dr. Keleuva dodajući kako bi broj liječničkih intervencija bio i manji da je na Hipodromu bilo više hlada. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zajedno u Kristu' Josipović sa suprugom na Papinoj misi Slika nije dostupna Poruka krčkog biskupa 'Revidirajte zakon koji dopušta abortus'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene