Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović u Dubrovniku

'Šuicina knjiga najviše govori o prirodi njezine vlasti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas u Dubrovniku kako se zalaže za jedinstvenu i ponosnu Hrvatsku, ali u potpunosti decentraliziranu.

'Pogrešno je reći da na lokalnim izborima nema ideologije, jer upravo na lokalnim izborima postoji ideologija i to ideologija poštenja koju birači moraju prepoznati', rekao je Milanović na predstavljanju kandidata koalicije stranaka SDP, HNS, HSLS i HSU za grad Dubrovnik te koalicije SDP-HNS za Županijsku skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije.
Milanović se osvrnuo i na 'luksuznu knjigu' koju je izdala aktualna gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica o uspjesima gradske vlasti te kazao kako 'ta knjiga najviše govori o prirodi njezine vlasti' te kako je riječ o 'privatnom životopisu koji ukazuje da je Dubrovnik njezin privatni grad'.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Kandidat koalicije SDP, HNS, HSLS i HSU za gradonačelnika Dubrovnika Andro Vlahušić kazao je kako želi slušati građane i rješavati njihove probleme odmah, revitalizirati povijesnu gradsku jezgru i gradu Dubrovniku vratiti život. Najavio je osnivanje tri vijeća i to civilnih udruga i mladih, vijeća za gospodarski razvoj i vijeće starih i umirovljenika.
Na današnjem skupu predstavili su se i kandidat SDP-a i HNS-a za župana Ivo Karamatić, te nositelj Županijske liste Nikola Hajdić kao i nositeljica sa liste SDP, HNS, HSLS i HSU za gradsko vijeće grada Dubrovnika Olga Muratti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene