Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šibensko-kninski Županijski odbor HDZ-a je na sjednici odlučio raspustiti vodički Gradski odbor HDZ-a na čelu s predsjednikom Radom Ivasom, bivšim saborskim zastupnikom i bivšim vodičkim gradonačelnikom, potvrdio je predsjednik šibensko-kninskoga HDZ-a Ante Kulušić.


Također je imenovano stranačko povjerenstvo za Vodice na čijem je čelu vodička gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev. O razlozima za takvu odluku Kulušić nije želio detaljnije govoriti. Samo je rekao da je 'vodički HDZ raspušten zbog nepoštovanja odluka viših stranačkih tijela'.

Vezani članci Stjepan Mikulandrić Mikulandrić o civiliziranoj kampanji i budućoj oporbi: ''Ako nemate kritike i kontrole, dolazi do opuštanja i do samovolje'' Slika nije dostupna Optužnica protiv Duje Stančića

Ivas je pak izjavio kako je neutemeljena odluka Županijskog odbora HDZ-a o raspuštanju HDZ-a u Vodicama te da se u pozadini kriju drugi razlozi o kojima će, rekao je, više govoriti na konferenciji za novinare koju je sazvao za sutra ujutro u Vodicama.