Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručio svojim biračima

Kuret: U drugom krugu glasujte po svojoj savjesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i HSLS-a za splitskoga gradonačelnika Ivan Kuret, koji s osvojenih 17,05 posto glasova nije ušao u drugi izborni krug u kojem su neovisni kandidat Željko Kerum i SDP-ov Ranko Ostojić, danas je poručio svojim biračima da iziđu na izbore i u drugome krugu glasuju 'prema svojoj savjesti'.

'U drugom krugu se ne želim osvrtati ni na jednog kandidata posebice', rekao je Kuret novinarima. Predsjednik HDZ-a i premijer Ivo Sanader izjavio je danas kako je Ivan Kuret sam sebe isključio iz politike za iduće četiri godine odlučivši da se neće kandidirati za Gradsko vijeće. Komentirajući tu Sanaderovu izjavu, Kuret je rekao kako je ona točna, pri čemu je podsjetio kako je još prije mjesec i pol dana rekao da ga zanima samo kandidatura za splitskoga gradonačelnika, a ne kandidatura za Gradsko vijeće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bitka do kraja Splitski đir: Što se skriva iza Keruma? Slika nije dostupna Žestoko predizborno sučeljavanje Kerum: Ja sam prepametan čovjek!

'Meni je u interesu dobrobit građana Splita, a ne mislim da se za ovaj grad može boriti samo kroz Gradsko vijeće', rekao je Kuret i dodao da će rado pomoći budućem gradonačelniku bez obzira na to tko on bio, da se upozna s gradskim teškoćama, jer, istaknuo je, misli da nijedan kandidat, ni Kerum ni Ostojić, ne zna u što se upušta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene