Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednika karlovačkoga Županijskog odbora HDZ-a i saborskog zastupnika Ivana Vučića taj je odbor na sjednici jednoglasno izabrao za kandidata za župana, a za nositelja HDZ-ove liste za Županijsku skupštinu izabrao je Nedjeljka Strikića, također saborskog zastupnika, doznaje se od Vučića.


Vučić je rekao kako još nije poznato hoće li lista biti samostalna ili koalicijska jer se s mogućim koalicijskim partnerima o suradnji još pregovara. Najizglednija je zajednička lista s HSS-om i HSLS-om, a pregovara se i s ostalim parlamentarnim strankama s kojima HDZ obnaša vlast na državnoj razini, dodao je.

Vezani članci Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske Milanović o ljudskim pravima i potezima Vlade u koronakrizi: "Moje je pravo da dišem, da kišem, da hodam. To je moja ljudska sloboda" Izraelski predjsednik, Isaac Herzog Nakon sukoba s Palestinom Izrael dobio novog predsjednika: ''Moramo se boriti protiv antisemitizma i mržnje''

Vučić je saborski zastupnik, a u proteklih 17 godina bio je među ostalim zamjenik župana, gradonačelnik Ogulina i predsjednik karlovačke Županijske skupštine. 'Vjerujem da mi dosadašnje dužnosti u stranci daju dovoljno iskustva da funkciju župana, ako me birači izaberu, obnašam na dobrobit cijele Županije i svih njezinih općina i gradova', rekao je Vučić.