Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kandidat za osječkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Zajednice udruga Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje bit će osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, izvijestio je večeras predsjednik te udruge, saborski zastupnik Branimir Glavaš.


U priopćenju za javnost istaknuo je, uz ostalo, kako je taj prijedlog uputio danas stranci Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje koja odluku o tome treba donijeti ovih dana. Glavaš je izrazio uvjerenje kako sadašnji župan Bubalo 'prema anketama koje su radili može u prvom krugu pobijediti relativnom većinom, a u drugom krugu da će odnijeti uvjerljivu pobjedu'.

Vezani članci Slika nije dostupna Šišljagić ostaje predsjednik HDSSB-a Slika nije dostupna Glavaš nije u Osijeku, ali sve se vrti oko njega

Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo potvrdio je za Hinu kako prihvaća prijedlog Zajednice udruga HDSSB-a za gradonačelničku kandidaturu, te da se nada 'kako će mu stranka ukazati povjerenje da uđe u izbornu utrku za gradonačelnika'. Moj je cilj "da Osijek kao glavni grad ove regije bude istinski nositelj razvoja, te reda i zakonitosti u poslovanju gradske uprave", kazao je, uz ostalo, Bubalo.