Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader, Đapić i HDSSB-ovac Šišljagić za istim stolom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku večeras kao grom iz vedra neba, neformalni sastanak ili kavica, između premijera i predsjednika HDZ-a Ive Sanadera i predsjednika Glavaševog HDSSB-a Vladimira Šišljagića.

Za istim su stolom sjedili i Vladimir Šeks, Anto Đapić i Zlatko Kramarić, Krešimir Bubalo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivić, Kovačević i Đapić odbacili optužbe Kosor: Šišljagićeve izjave govor su mržnje Slika nije dostupna Šišljagić: 'Nema koalicije s HDZ-om'

Poslije kave nitko nije bio raspoložen za izjave. Premijer Sanader je prije toga neobičnog druženja tek izjavio da neće olako prijeći preko uvreda koje su na njegovu i adresu njegove stranke mjesecima stizale iz Glavaševog HDSSB-a. 

No, dodao je, da nije u Osijeku kako bi se ljutio na uvrede , već kako bi radio za Osječane.

"Logično je da sa ljudima iz gradske i županijske vlasti vidim šta je trenutna situacija, gdje zapinje jer imaju jake advokate u Zagrebu, a to sam prvi ja, onda Šeks, Kovačević, Ivić, Đapić i svi ostali", izjavio je premijer Ivo Sanader. 

"Mi smo protokolarno pozvali premijera i predsjednika Sabora na Osječko ljeto kulture i onda se rodila ideja da se nađemo na kraćem sastanku, što je dobro za naš grad, i da se konačno ostvari po prvi put komunikacija između HDZ-a i HDSSB-a", rekao je, pak, osječki gradonačelnik Anto Đapić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene