Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za Zagreb

SDP-ov Klisović objasnio svoj slogan na izborima, otkrio i je li mu Bandićev odlazak poremetio kampanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović naveo je projekte kojima se misli baviti u četverogodišnjem mandatu te rekao kako je siguran da se projekt Jarunskog mosta u tom roku može završiti.

Najavio je i projekt izgradnje centra za kružno gospodarstvo gdje bi se otpad pretvarao u sekundarne sirovine, ali i projekt denivelacije gradske željeznice.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

"To se ne može završiti u jednom mandatu, ali spuštanjem željeznice pod zemlju ili dizanjem iznad grad će postati funkcionalna cjelina. Tako bi se oslobodila gradska zemljišta i mogla bi im se dati nova urbanistička funkcija", objasnio je gostujući na N1 televiziji.

"Svaka poštena osoba koja razmišlja svojom glavom vjerujem da će se odlučiti za mene, ja jako držim do svoje riječi i ne dajem prazna obećanja", poručuje Klisović i dodaje kako odlazak Milana Bandića njemu ne remeti planove.

"Žao mi je što gospodin Bandić nije više u utrci za Zagreb, ali njegov odlazak nije poremetio moju kampanju", rekao je.

U drugom krugu vidi se s Tomaševićem

Objasnio je i svoj slogan "Miran čovjek za Zagreb", koji je u javnosti ocijenjen kao dosta mlak.

"Previše je buke u političkoj areni, Zagrebu treba staložen i miran čovjek, a to znači da u kriznoj situaciji donosi najbolje odluke i komunicira ih s građanima", rekao je.

O predviđanjima za lokalne izbore rekao je kako u drugom krugu očekuje Tomislava Tomaševića.

"Bio bih zadovoljan da u drugom krugu bude gospodin Tomašević, i mislim da je to dobra garancija da Grad doživi promjene koje ja mogu i želim učiniti. A Tomaševića vidim kao partnera na tom putu", zaključuje Klisović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene