Obraz Mosta spasio je Miro Bulj koji je postao prvi čovjek Sinja.


Mostov Miro Bulj glasovima birača u nedjelju postao je novi gradonačelnik Sinja. U Sinju je bio reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan koji je razgovarao s novim gradonačelnikom.

Vezani članci Andrija Jarak U ponoć istječe rok: Andrija Jarak otkrio koliko lista je dosad predano za izbore u gradu Zagrebu Uništen Mostov štand u Dubravi Novi napad na Most: Nakon incidenta u centru Zagreba sada im je u Dubravi uništen štand - ''Očito postajemo snažna politička opcija''

Najaktivniji zastupnik u Saboru Miro Bulj navodi da će pored gradonačelničkog posla ostati i saborski zastupnik.

"Branit ću boje i interese grada Sinja, Cetinskog kraja, Dalmatinske zagore i Dalmacije", rekao je Bulj dodajući kako može dobro raditi oba posla istodobno.

"Ne da mogu, nego ću biti još uspješniji i još će biti veća vidljivost grada Sinja i taj potencijal grada Sinja će biti još vidljiviji i nitko više nikada neće moći blokirati bilo kakav projekt za grad Sinj", istaknuo je Bulj.

"Ovo što sam se vratio u Sinj sve govori o tome koliki mi je dan legitimitet i ja u ovom trenutku osjećam obavezu braniti grad Sinj i Cetinski kraj u Saboru", naveo je Bulj.

Veliko povjerenje birača

Dobio je veliko povjerenje birača. Bulj se zahvalio svima koji su ga birali i poručio da će biti gradonačelnik, kako njih, tako i onih koji nisu zaokružili njegovo ime i onih koji nisu izašli na izbore. U kampanji je ponavljao da će Alku vratiti narodu.

"Alka kao brend Dalmacije nije vidljiva, samo tri odnosno četiri dana u osmome mjesecu. Ona mora biti pokretač razvoja grada Sinja, ekonomskog, gospodarskog, a u turističkom potencijalu onoga što nudi Sinj i Cetinski kraj Alka mora biti vidljivija 365 dana, ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europskoj uniji i cijelom svijetu", objasnio je Bulj.

Na Alku svi dobrodošli

"Naravno, svakog ljeta je poželjna Alka, drago mi je da što više ljudi dođe na Alku. To je naša svetinja, naš brend. Naravno više se neće ostajati samo na obećanjima", najavio je Bulj.

"Sve ono što su obećavali na Alkama i u kampanjama pa tako i u ovoj kampanji, ovaj put će morati i odraditi", dodao je Bulj i naveo kako su na Alku svi gosti dobrodošli.

"Međutim, političari koji dolaze s viših razina, napokon će morati građanima grada Sinja reći kad će se točno početi graditi i raditi ono što su obećali", zaključio je Bulj.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju