Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi dan škole

Zoran Milanović obratio se roditeljima, nastavnicima i učenicima, sreću posebno prvašićima poželio je i premijer Plenković

Povodom početka nove školske godine učiteljima, đacima i roditeljima videoporukom se obratio Zoran Milanović.

Predsjednik Milanović povodom prvog dana školske godine videoporukom se obratio učenicima, učiteljima i roditeljima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Treba biti discipliniraniji Milanović komentirao prosvjed antikoronaša: "Idiokracija je ići pred domove starijih osoba i govoriti da je korona mačji kašalj" Premijer Andrej Plenković Komentirao iz Bruxellesa Plenković o sastanku s Milanovićem iza zatvorenih vrata: "Meni to sve, da vam pravo kažem, djeluje smiješno"

Naglasio je kako je važno što djeca ipak kreću u školu te pozvao sve na toleranciju u novim uvjetima nastave.

"Prvi je dan još jedne školske godine, ali toliko drugačiji od svih do sada. Baš zato želim istaknuti kako je jako važno da se djeca vraćaju u školske klupe. Djeci je mjesto u školama i njih ništa ne može zamijeniti. U ovoj situaciji ključno je osigurati ne samo sve odgojno-obrazovne potrebe djece nego i zaštitu njihova zdravlja", objavio je Zoran Milanović na Facebooku.

"Svi sudionici odgojno-obrazovnog procesa trebaju biti tolerantniji u novim uvjetima u kojima se učenici, nastavnici i roditelji nalaze. Fizički boravak u školama nezamjenjiv je način obrazovanja i uz svu prednost tehnologije i sve što ona pruža ostaje jedini način cjelovitog formiranja djece i mladih. Kao društvo uspijevamo se nositi s epidemijom svjetskih razmjera i uvjeren sam kako u svima nama ima čvrstine i odgovornosti da odgojno-obrazovni sustav održimo cjelovitim i sigurnim", zaključio je.  

 

 

Čestitao je i premijer Plenković

Učenicima, posebno prvašićima, puno sreće i uspjeha u novoj školskoj godini zaželio je i premijer Andrej Plenković.

"Školovanje donosi razne izazove, nova znanja i zahtjevne zadatke, a ove školske godine donosi i novu odgovornost. Budite odgovorni, slušajte svoje roditelje i učitelje i poštujte sve mjere kako biste se zaštitili od širenja novog koronavirusa", pozvao ih je.

"Poštujte svoje učitelje, koji će vam pomoći savladati prepreke i usvojiti nova znanja i vještine. Neka vam školski dani budu ispunjeni radošću i zadovoljstvom", zaključio je premijer.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene