Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIJEDLOG STOŽERU

Kerum dva puta prebolio koronu, a sada predlaže uvođenje online nastave: "Sve više djece dobiva virus i teško će se to zaustaviti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum dva puta je prebolio COVID-19. Zabrinut je zbog brzog širenja virusa po školama te predlaže uvođenje nastave na daljinu.

Nekadašnji splitski gradonačelnik, poduzetnik Željko Kerum posljednjih je dana aktivan u javnosti na temu COVID-a. Ovaj put predlaže uvođenje nastave na daljinu u školama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LOL Kerum postao hit na TikToku zbog reakcije na provokaciju, brzo se snašao

"Evo sam imao koronu i drugi put. Od sto ljudi koji su prebolili koronu, a s njima sam kontaktirao, Dado (kolega iz hotela) i ja preboljeli smo i drugi put", objavio je u ponedjeljak u svojoj objavi na Facebooku te zaključio:

"Sad imamo visoka antitijela i mislim da bi ubuduće kod testiranja, antitijela trebala biti mjerodavna za dobivanje covid potvrda. Želim još napomenuti da nadležne institucije razmisle i što prije donesu odluku o online nastavi za osnovne škole. Sve više djece dobiva virus i teško će se to zaustaviti. Toga me je strah, dolazi zima, a bolnice su pretrpane. Ispričavam se struci i stožeru na slobodi svog razmišljanja. Puno zdravlja želim svima", poručio je Kerum.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reagirao na sjednicu Ivica Puljak: ''SDP je spriječio smjenu HDZ-ovih i Kerumovih kadrova u Splitu. Neću biti žrtva političkog prepucavanja''

Ranije je u izjavama za lokalne medije kazao kako nije cijepljen zbog visoke razine antitijela, ali i priznao da podržava cijepljenje. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene