Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otkazuju se skupovi i predavanja

Zbog koronavirusa neki fakulteti od sutra organiziraju nastavu online

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog epidemije koronavirusom neki fakulteti u Hrvatskoj počeli su organizirati nastavu online iako Vlada još nije donijela mjeru zatvaranja obrazovnih institucija.

Na Fakultetu političkih znanosti od petka 13. ožujka 2020. do daljnjeg, zbog epidemiološke situacije u svijetu i temeljem preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, obustavljaju se svi skupovi, uključujući nastavu te akademske i javne događaje, sa stotinu ili više sudionika. Nastava s manje od stotinu sudionika će se održavati, ali pohađanje nije obavezno, obavijestili su sa zagrebačkog fakulteta.

Pročitajte i ovo Učionica, ilustracija KRAJNJA MJERA Sve je više škola online, hoće li zbog korone to učiniti sve? Doznajemo koliko je učenika, a koliko nastavnika zaraženo Bernard Kaić objasnio bernard kaić Građani zbunjeni: Otkrivamo zašto zbog zaraženog učenika nekad u samoizolaciju idu sva djeca iz razreda, a nekad nitko

Nastava se od sutra seli online i na riječkom Pravnom fakultetu, koji moli studente da se pripreme za korištenje e-sustava Merlin od 23. ožujka.

Zagrebačko Sveučilište odgađa sve aktivnosti koje nisu u izravnoj mjeri vezane uz nastavu zbog pogoršanja epidemiološke situacije, izostanke će opravdavati, a spremni su i "u najkraćem roku obustaviti izravnu kontaktnu nastavu te donijeti konkretne odluke u vezi s tim sukladno Odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene