Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva dana radili od kuće

Dio zaposlenika Ericssona vraća se na radna mjesta, neki ostaju u samoizolaciji: ''Dobro su i nemaju simptome bolesti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici Ericssona Nikole Tesle od petka više neće raditi od kuće, već se vraćaju na rad na svojim lokacijama.

Nakon dva dana rada od kuće zaposlenici Ericssona Nikole Tesle od petka nastavljaju raditi na svojim lokacijama, priopćili su iz te tvrtke.

''Naš oboljeli zaposlenik je stabilno i oporavlja se, a ostali zaposlenici koji su bili s njim u mogućem direktnom kontaktu te se nalaze u samoizolaciji, osjećaju se dobro i nemaju nikakvih simptoma bolesti. U samoizolaciji će ostati do 6. 3. 2020. sukladno nalogu epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar''', kažu iz Ericssona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna upute za građane Počeli ste naglo kašljati, boli vas grlo, imate kratak dah? Što učiniti ako sumnjate da ste zaraženi koronavirusom

Dodaju da su brzom reakcijom te suradnjom sa svim nadležnim institucijama stvoreni uvjeti za neometan i siguran daljnji rad tvrtke. Ipak, pojačane mjere opreza i dalje ostaju na snazi.

''Napominjemo da su sve naše zaposlenice i zaposlenici koji su poslovno putovali u inozemstvo 21. veljače i kasnije do zabrane putovanja 24. veljače obuhvaćeni posebnim preventivnim mjerama. Za njih je organizirana kvalitetna stručna podrška iz Ericssona Nikole Tesle i lokalnih Ericssonovih kompanija u tim zemljama. Nitko od njih nema znakove bolesti'', stoji u priopćenju iz Ericssona.

Podsjetimo, zaposlenici te tvrtke poslani su da rade od kuće nakon što je otkriveno da je jedan zaposlenik zaražen koronavirusom. On je ujedno i prvi oboljeli od koronavirusa u Hrvatskoj, a trenutačno se oporavlja u Klinici za infektološke bolesti ''Dr. Fran Mihaljević'' u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene