Obavijesti Video Pretražite Navigacija
proračunske zalihe

Vlada nabavlja zaštitne maske u vrijednosti od gotovo 19 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je danas održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela Odluku o odobrenju sredstava na teret Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2020. godinu za nabavu zaštitnih maski za potrebe sprečavanje širenja koronavirusa.

Naime, Ministarstvo financija zaprimilo je zahtjev Ravnateljstva civilne zaštite i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta kojim se traži da se na teret Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za ovu godinu odobre sredstva u iznosu od 18.937.500 kuna za isplatu predujma društvu Medical and pharm trading d.o.o. za nabavu zaštitnih maski za potrebe sprečavanja širenja bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora

"Sukladno točki III. Odluke o nabavi i korištenju robe strateških robnih zaliha u svrhu provedbe mjera zaštite zdravlja i jačanja nadzora nad širenjem virusa COVID-19 koju je Vlada Republike Hrvatske donijela na sjednici održanoj 17 . ožujka 2020., nabava tražene robe obavljat će se na teret sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2020. godinu", priopćili su iz Vlade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene