Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ne dajmo mu prednost''

Beroš: ''Bez obzira na rezultat analize, omikron će se pojaviti u Hrvatskoj''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je u nedjelju na twitteru kako će se bez obzira na rezultat analize prvog slučaja sumnje na omikron ta varijanta COVIDA-19 pojaviti u Hrvatskoj, no, dodao je, ne treba joj dati prednost.

"Bez obzira na rezultat analize, jasno je da će se uskoro omikron pojaviti i u Hrvatskoj. Ne dajmo mu prednost, da poremeti naš trud i pokvari vrijeme koje je pred nama. Cijepimo se, poštujmo mjere, izbjegavajmo nepotrebna okupljanja pa nas ni omikron ni druge varijante neće iznenaditi", napisao je Beroš na twitteru.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 4 U Hrvatskoj 2848 novih slučajeva Opet loše vijesti iz Dalmacije: Splitsko-dalmatinski stožer javio o 302 pozitivna slučaja. Još jedna županija zatražila oštrije mjere Hitni prijem 234 nova slučaja zaraze Jedna županija uvodi nove mjere za svadbe i sahrane: U većinu javnih prostora više se neće moći bez maske

Vezano za sumnju na prisustvo nove omikron varijante COVIDA-19 kod pacijenta u Hrvatskoj, o kojoj je HZJZ izvijestio u petak, Institut Ruđer Bošković (IRB) potvrdio je da je potencijalno pozitivan uzorak prikupila Poliklinika Medikol 1. prosinca u sklopu PCR testiranja te da, do konačnog rezultata testiranja, treba pričekati 72 sata.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene