Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beroš u Jelsi

Građane cijepi i ministar zdravstva: "Važno je jer štitite nekog od najgoreg ishoda, smrtnog“

Aktualno Galerija Vili Beroš Vili Beroš Foto: DNEVNIK.hr Cijepljenje u Hrvatskoj - 2 Cijepljenje u Hrvatskoj - 2 Foto: DNEVNIK.hr Cijepljenje u Hrvatskoj - 1 Cijepljenje u Hrvatskoj - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Katarina Marić Galerija 1/4 >>
Katarina Marić milijunta je osoba koja je u Hrvatskoj primila cjepivo. A dok je ona primala svoju dozu Pfizera, ministar Beroš na Jelsi je cijepio svoje sumještane.

U Slavonskom Brodu cijepljena je milijunta osoba! Riječ je o sedamdesetogodišnjoj Katarini Marić. Gospođa Marić prijavila se među prvima, ali je bila odsutna kada su je prvi put pozvali na cijepljenje, pa je sada došla na red.

"Pfizerom sam cijepljena. Ja sam rekla doktorici koje god bude, ja ću se cijepit. Nije mi bilo važno cjepivo nego da se cijepim i da se ne razbolim. U ovim godinama kad se razboliš možeš očekivati svašta“, kazala je gospođa.

A ministar zdravstva Vili Beroš istovremeno je nastavio cijepiti po Hrvatskoj, a danas je bio u Jelsi.

"Kao ministru i kao liječniku je važno cijepiti građane jer je to nevjerovatan čin kada aplikacijom cjepiva vi štitite nekog od najgoreg ishoda, smrtnog, a kada to radite svojim mještanima onda to ima dodatan značaj“, zaključio je Beroš.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene