Šimun Ćorić, Nuštar
Šimun Ćorić, Nuštar Foto: Facebook

Crtežom svojih superheroja, članova Nacionalnog stožera, osmogodišnji Šimun Ćorić oduševio je ljude diljem Hrvatske. Njegov crtež vidio je i ministar zdravstva Vili Beroš i poslao mu posebnu poruku.


Na crtež na kojem su članovi Nacionalnog stožera nacrtani kao superheroji nije ostao ravnodušan ni sam ministar zdravstva Vili Beroš. On je poslao poruku osmogodišnjem Šimunu iz Nuštra koji je nacrtao svoje posebne heroje.

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija - 1 Zagreb donio strože mjere, Istarska županija upozorava na lažne vijesti u vezi s javnim okupljanjima Davor Božinović Božinović: "Ukoliko je žarište u nekom dijelu Zagreba donosit ćemo mjere koje će biti usmjerene lokalno. Učinit ćemo sve da se izbjegne lockdown"

''Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje... Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili'', napisao je Vili Beroš dječaku na Facebooku.

Prepoznajete li ovu četvorku? Osmogodišnji Šimun Ćorić iz Nuštra kaže da su oni za njega junaci!

Posted by Općina Nuštar on Wednesday, March 25, 2020

Šimun je ovih dana osvojio srca ljudi na društvenim mrežama nakon što je svima uz pomoć svojih superjunaka poručio da ostanu doma.