Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladost kontra korone

Maturanti u velikom broju slavili na Bundeku, jedan od njih priznao: "Ovo je bilo neizbježno"

Aktualno Galerija Josip Matanić - 2 Josip Matanić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Josip Matanić - 1 Josip Matanić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Petra Buljan Petra Buljan Foto: DNEVNIK.hr Norijada u Karlovcu - 2 Norijada u Karlovcu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 [NORIJADA 2021] Jesu li ovo NAJBOLJE MASKE ovogodišnjih maturanata? Jedna gimnazija u samom je vrhu! Galerija 1/5 >>
Današnjom norijadom maturanti će zakoračili u novo poglavlje života. Slavlje maturanata na zagrebačkom Bundeku trajalo je do večernjih sati.

Dan s maturantima provela je reporterka Petra Buljan, koja se za Dnevnik Nove TV javila s Bundeka gdje je razgovarala s Josipom Matanićem, maturantom Prirodoslovne škole Vladimira Preloga.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Slika nije dostupna SRETNO I PAMETNO! Neslužbena norijada u Zagrebu: Pogledajte kako maturanti na Bundeku slave zadnji dan škole

Josip je rekao kako su maturanti ove godine ipak nešto više učili, a strah od mature, kaže, možda je malo veći.

"Online nastava je puno drukčija nego nastava uživo, nije to jednako dobro kao u školi. Puno je teže u takvim uvjetima naći motivaciju", priznaje maturant.

Što se tiče kolega maturanata, kaže da ih je ove godine puno više upisalo pripreme za maturu kako bi popunili "rupe".

Na pitanje je li ipak trebalo organizirati službenu povorku i proslavu za maturante, Josip kaže kako bi u tom slučaju možda bilo malo više držanja epidemioloških mjera.

"Ipak, neizbježno je da bi se događala ovakva okupljanja", smatra Josip. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene