Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Crvena točka na karti Europe: "Pitanje je trenutka kad će se šatori ispred bolnice početi puniti"

Na sjeveru Hrvatske i danas velik broj novooboljelih. Koliko je ozbiljno provjerila je reporterka Dnevnika Nove TV Karla Trstenjak.

"O ozbiljnosti situacije govore same brojke. U posljednja 24 sata je 291 novozaraženi u Varaždinskoj županiji, što je 42 posto od ukupno testiranih.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

Varaždinska županija je crvena korona točka na karti Europe. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije imaju najviše oboljelih u posljednjih 7 dana na 100 tisuća stanovnika.

U Općoj bolnici kapaciteti su gotovo popunjeni. 182 pacijenta na bolničkom liječenju. Na respiratoru je 14 pacijenata. Šest osoba je preminulo.

Pitanje je trenutka kad će se u šatore početi pristizati prvi pacijenti. Šatori su spremni, u tri šatora po 12 kreveta, svaki je opremljen kisikom. Iz Varaždinske županije traže strože mjere kako bi se situacija s koronavirusom uskoro smirila“, izvijestila je iz Varaždina reporterka Dnevnika Nove TV Karla Trstenjak.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene