Koronavirus u Hrvatskoj, ilustracija
Koronavirus u Hrvatskoj, ilustracija Foto: Milan Sabic/Pixsell

Od nedjelje je u Vukovarsko-srijemskoj županiji potvrđen jedan novi slučaj koronavirusa. Ukupno je dosad u toj županiji 10 osoba oboljelo.


U Vukovarsko-srijemskoj županiji jedna je nova pozitivna osoba na koronavirus, što je dosad ukupno 10 oboljelih osoba. Posljednja zaražena koronavirusom je liječnica koja je hospitalizirana,  izvijestio je Stožer.

Vezani članci Cijepljenje, ilustracija Osim zastupnika cijepiti su se počeli i suci Ustavnog i Vrhovnog suda - no ne pred kamerama Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija U susjednu zemlju stiže 100 tisuća doza kineskog cjepiva, u prioritetnu skupinu uvrstili i novinare

Dosad je testirano ukupno 112 osoba, a u samoizolaciji na području te županije je 780 ljudi.

Opća županijska bolnica Vinkovci ima pet hospitaliziranih osoba pozitivnih na koronavirus, a među njima je i zaražena liječnica. Sedam liječnika i dvije medicinske sestre su otprije u samoizolaciji. Jedan pozitivni pacijent nalazi se u kućnoj izolaciji.

Policija je u nedjelju zaprimila 20 dojava o kršenju samoizolacije, od čega su utvrđena dva slučaja kršenja mjera. (V. P./Hina)