Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CIJEPI SE, MISLI NA DRUGE

U veliku kampanju uključio se i Ćiro: "Cijepite se, prestanite biti budale, budite pametni! I radi vas i radi svih onih koje volite"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legendarni nogometni trener Miroslav Blažević Ćiro uključio se u kampanju HZJZ-a kojom se građani potiču na cijepljenje.

U veliku kampanju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kojom se želi građane potaknuti na cijepljenje, uključio se i legendarni nogometni trener Miroslav Blažević Ćiro. 

Pročitajte i ovo Bolnica - 2 Jedna osoba umrla Samo u jednoj županiji ove sezone više od tisuću oboljelih: "Govorili smo i prije COVID-a da je bolest ozbiljna" Boris Jokić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV "Radi se o patološkim odnosima" "Muškarci u odijelima na TikToku izgledaju blesavije nego što jesu": Boris Jokić analizira kampanju, poruke biskupa...

"Imam stanoviti kredibilitet da vam mogu reći - mi bi se borili za šampiona Europe da nije bilo jedne kobne pogreške. Da je Perišić bio nazočan, mi odosmo dalje! Prema tome, cijepite se, prestanite biti budale! Budite pametni, i radi vas, i radi svih onih koje volite i koji vas okružuju", poručio je Ćiro. 

Podsjetimo, u kampanju se uključio niz poznatih osoba, između ostalog i reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, koji je prenio i vlastito iskustvo u borbi s koronom.

''Kad se pojavila ova pošast od koronavirusa, i ja sam bio jedan od onih pametnjakovića koji je govorio: 'Još jedna gripa, proći će.' Ne prolazi. Sve više je ljudi na respiratorima. Umrla su mi dva draga prijatelja, dva mlada čovjeka. Nisu imali nikakvu šansu. I ja sam se razbolio od koronavirusa. To što sam prošao ne bih nikome poželio'', rekao je Jarak.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene