Miroslav Ćiro Blažević
Miroslav Ćiro Blažević Foto: Dnevnik.hr

Legendarni nogometni trener Miroslav Blažević Ćiro uključio se u kampanju HZJZ-a kojom se građani potiču na cijepljenje.


U veliku kampanju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kojom se želi građane potaknuti na cijepljenje, uključio se i legendarni nogometni trener Miroslav Blažević Ćiro. 

Vezani članci Joe Biden primio treću dozu cjepiva protiv COVID-a Želi potaknuti Amerikance da učine isto: Joe Biden primio treću dozu cjepiva protiv COVID-a Koronavirus, ilustracija Objavljeni najnoviji podaci: U Hrvatskoj rast novih slučajeva u odnosu na prošli tjedan, provjerite stanje po županijama

"Imam stanoviti kredibilitet da vam mogu reći - mi bi se borili za šampiona Europe da nije bilo jedne kobne pogreške. Da je Perišić bio nazočan, mi odosmo dalje! Prema tome, cijepite se, prestanite biti budale! Budite pametni, i radi vas, i radi svih onih koje volite i koji vas okružuju", poručio je Ćiro. 

Podsjetimo, u kampanju se uključio niz poznatih osoba, između ostalog i reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, koji je prenio i vlastito iskustvo u borbi s koronom.

''Kad se pojavila ova pošast od koronavirusa, i ja sam bio jedan od onih pametnjakovića koji je govorio: 'Još jedna gripa, proći će.' Ne prolazi. Sve više je ljudi na respiratorima. Umrla su mi dva draga prijatelja, dva mlada čovjeka. Nisu imali nikakvu šansu. I ja sam se razbolio od koronavirusa. To što sam prošao ne bih nikome poželio'', rekao je Jarak.