Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnicama 4000 oboljelih

Loše vijesti iz susjedstva: U Srbiji više od 1000 preminulih od početka epidemije, od sutra pooštravaju mjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbija je objavila nove podatke u vezi s epidemijom koronavirusa. U posljednja 24 sata imaju 2813 novih zaraženih, a preminula je 21 osoba.

U posljednja 24 sata u Srbiji su na koronavirus testirane 11.493 osobe, a njih 2813 bilo je pozitivno. Preminula je 21 oboljela osoba. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutačno je 161 pacijent.

Broj hospitaliziranih u bolnicama je gotovo 4000. U nedjelju je Srbija imala 3482 pozitivnih i 20 preminulih, piše Blic.

Od utorka se u Srbiji uvode nove epidemiološke mjere. Svi kafići, restorani, klubovi, ali i trgovine i trgovački centri radit će do 21 sat.

Izuzetak su ljekarne, benzinske pumpe i restorani s dostavom hrane. Nove mjere bit će na snazi dva tjedna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 726 novozaraženih Dramatične brojke u Bosni i Hercegovini: Zabilježen rekordan broj smrtnih slučajeva

Pročitajte i ovo Testiranje na koronavirus, ilustracija 34 umrlih U Sloveniji 501 zaraza uz manji broj testiranih: "Treba izbjegavati pretjerani optimizam oko toga da se stanje već popravlja"

Ne budu li te mjere zaustavile širenje zaraze, Srbija će uvesti policijski sat, obvezno nošenje maski na otvorenom i smanjenje rada objekata od 1. prosinca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene