Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše stanje

U Srbiji opet dramatičan skok novozaraženih, gotovo dvostruko više nego dan ranije: ''Pitajte politički dio Kriznog stožera...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata u Srbiji je registrirano 5224 novozaraženih koronavirusom. Preminulo je 19 osoba.

U Srbiji je 5224 novozaraženih koronavirusom, a preminulo je 19 ljudi u posljednja 24 sata. Testirano je ukupno 21.876 osoba, a na respiratorima je 79 pacijenata, prenosi Nova.rs.

Dan ranije, imali su 2765 novih slučajeva i 27 preminulih osoba. Testirano je ukupno 14.062 ljudi, a na respiratorima je bilo 87 pacijenata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više od polovice u Europi Virus se širi neviđenom brzinom, u zadnjih tjedan dana rekordan broj zaraženih u svijetu: Pozitivno više od 6,5 milijuna ljudi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proširio se omikron Brojkama novozaraženih srušili su sve rekorde pa smanjuju razmak između druge i treće doze cjepiva: "Ovi su datumi određeni zbog opreza"

''Pitajte politički dio Kriznog stožera ako dođe do porasta novozaraženih, oni bolje znaju nego liječnici za koje nisam siguran koja im je funkcija u Kriznom stožeru i što trebaju raditi'', kazao je za TV Prvu Milanko Šekler, virolog i mikrobiolog Veterinarskog specijalističkog instituta u Kraljevu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene