Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epidemija koronavirusa

Opet raste broj novooboljelih u Kini: U nedjelju prijavili sedam novih slučajeva zaraze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kina je izvijestila o sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom tijekom 17. svibnja, za razliku od pet slučajeva zaraze dan ranije.

Dva slučaja zabilježena su u sjeveroistočnoj provinciji Jilin, koja je trenutačno pod djelomičnim mjerama karantene zbog izbijanja zaraze, tako da su ukupno od 7. svibnja u toj provinciji 33 osobe zaražene koronavirusom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak bolji od ostatka Zapada Zabilježili najmanji broj novozaraženih od kraja srpnja, ali najveći dnevni broj umrlih koji su pozitivni na COVID-19 Slika nije dostupna I to je moguće Nije imala simptome, a i test je bio negativan: Jednom vožnjom u dizalu koronom zarazila 71 osobu

Šangaj je prijavio jedan novi slučaj prijenosa bolesti na lokalnoj razini, prvi od kraja ožujka u tom financijskom središtu.

Četiri nova slučaja zaraze u unutrašnjosti odnose se na putnike koji su kinesku regiju Unutarnju Mongoliju došli iz inozemstva.

Ukupno je do sada u unutrašnjosti Kine zabilježeno 82.954 slučajeva zaraze, dok je broj smrtnih slučajeva ostao nepromijenjen - 4633.

Također, zabilježeno je 18 novih asimptomatičnih prenositelja zaraze u odnosu na 12 dan ranije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene